Украина технологии Bitcoin биткоин Ethereum криптовалюты Украина

Рада ухвалила законопроєкт «Про віртуальні активи» з пропозиціями Зеленського — він передбачає легалізацію Bitcoin та інших криптовалют в Україні

Сейчас читают: 902
itc.ua

Верховна Рада 17 лютого ухвалила законопроєкт «Про віртуальні активи» з пропозиціями президента Володимира Зеленського — він дасть змогу запустити ринок віртуальних активів в Україні.

За нього проголосувало 272 депутати, повідомила пресслужба Мінцифри, яка майже два роки наша команда займалась розробкою правового поля в цій галузі, і очільник відомства Михайло Федоров.

Якщо пам’ятаєте, 8 вересня 2021 року Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому базовий законопроєкт № 3637 про «Про віртуальні активи», який мав легалізувати криптовалюти в Україні та остаточно врегулювати операції з ними.

Документ визначав правовий статус віртуальних активів, а також надає юридичний захист користувачам та учасникам ринку. Але у жовтні Зеленський ветував законопроєкт «Про віртуальні активи», який мав легалізувати криптовалюти — та повернув його на доопрацювання зі своїми пропозиціями.

Читать на itc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA