Украина криптовалюта майнинг Украина

СБУ: підпільний майнінг-центр криптовалют в Одесі викрадав електроенергію на мільйони гривень

Сейчас читают: 607
itc.ua

Співробітники кіберпідрозділу та слідчі Служби безпеки України (СБУ) в Одеській області за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури ліквідували в Одесі підпільний центр з майнінгу криптовалют, який викрадав промислові обсяги електроенергії з державного об’єкта критичної інфраструктури.

Про це повідомила пресслужба СБУ. «Протиправна діяльність могла призвести до надзвичайних ситуацій у транспортній сфері, у тому числі під час залізничних перевезень.

Крім того, нейтралізація нелегального бізнесу дозволила запобігти мільйонним бюджетним збиткам, точний розмір яких встановить експертиза.

За даними слідства, до створення нелегального майнінг-центру причетні двоє мешканців обласного центру. Технологічне обладнання для майнінгу електронних грошей встановили в орендованому складському приміщенні на території міста.

Читать на itc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA