Сша Україна валюта политика ФРС курс долара Сша Україна

Курс долара до основних валют досяг максимуму за 20 років після заяви Путіна про мобілізацію

Сейчас читают: 956
rbc.ua

Долар підскочив до нового максимуму за два десятиліття в середу, 21 вересня, оскільки заяви президента Росії Володимира Путіна вплинули на ринки напередодні чергового агресивного підвищення процентної ставки Федеральною резервною системою США.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням наReuters . Путін наказав провести першу мобілізацію Росії з часів Другої світової війни, попередивши Захід, що якщо він продовжить те, що він назвав "ядерним шантажем", Москва відповість силою всього свого величезного арсеналу.

Ця новина підштовхнула індекс долара, який вимірює вартість долара щодо інших основних валют, більш ніж на 0,5% до 110,87 - найвищого рівня з 2002 року.

Європейські валюти постраждали від продажу на валютних ринках, оскільки коментарі Путіна посилили занепокоєння економічними перспективами регіону, який вже постраждав від скорочення Росією постачання газу до Європи.

Читать на rbc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA