Україна криптовалюта Bitcoin Tether LinkedIn Україна

Favbet готується впровадити розрахунки криптовалютами

Сейчас читают: 115
rbc.ua

Користувачі платформ Favbet вже незабаром зможуть створювати криптовалютні гаманці та поповнювати рахунки 7 найбільш популярними віртуальними монетами.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення платформи в LinkedIn. "Ми готові до криптовалютних розрахунків. Вже незабаром у користувачів буде змога створювати криптовалютні гаманці та поповнювати рахунки 7 найбільш популярними віртуальними монетами", - повідомили в компанії.

Як йдеться в повідомленні, можливість інтегрувати нові платіжні інструменти з’явиться одразу після набрання чинності змін до Податкового кодексу, що врегулює оподаткування та процесинг віртуальних активів.

Всі технологічні процеси зі свого боку Favbet вже провів і тепер очікує на затвердження регламенту роботи від держави. "Перші тести нових платіжних опцій ми розпочали з моменту легалізації криптовалюти у березні цього року.

Читать на rbc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA