Украина валюта курс банк люди Украина

Нацбанк заборонив обмінникам інформувати про курс валют за допомогою вуличних табло

Сейчас читают: 953
vchaspik.ua

Національний банк України заборонив пунктам обміну валюти інформувати про курс валют поза касами установ. Фактично люди не зможуть дізнаватися про курс валют з вуличних табло.

Про це повідомляється на сайті регулятора, передає Час Пік. Як зазначає Нацбанк, небанківські установи, які здійснюють обмін валюти, почали штучно підвищувати курс у готівковому сегменті ринку.

Таке підвищення, як вважає національний регулятор, безпідставне на тлі відносної стабілізації попиту та пропозиції у безготівковому сегменті валютного ринку.

Воно свідчить про виключно спекулятивні підходи до курсоутворення небанківськими установами. Крім того, обмінники повинні знову подавати інформацію до Реєстру приміщень, в яких здійснюються валютні операції, а процес купівлі-продажу валют має здійснюватися виключно за наявності відеоспостереження. "Ці зміни не стосуються банків, оскільки на сьогодні практично не зафіксовано ними зловживань у сфері здійснення торгівлі валютними цінностями у готівковій формі.

Читать на vchaspik.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA