криптовалюта майнер

Майнери розорені, а ринком криптовалют тепер керують інвестори: що сталося

Сейчас читают: 723
focus.ua

Дрібні та великі холдери активно скуповують біткоїни, виявляючи небачену раніше активність. "Креветки" та "кити" об'єднали зусилля, щоб подолати криптозиму, що триває.

Подробиці повідомляє видання reuters.com. Читайте кращі матеріали розділу на сторінці "Фокус. Діджитал" в Facebook Дрібні та великі ходлери останнім часом усе частіше відмовляються продавати свої активи — вони сповнені рішучості пережити "ведмежу" фазу, незважаючи на те, що їхні активи в мінусі. "Креветки", інвестори, які володіють менш ніж 1 біткоїном, останнім часом сумарно придбали 60 460 біткоїнів.

Раніше такої активності серед них не спостерігалося, зазначають аналітики Glassnode. "Кити", у яких на рахунках перебуває понад 1000 біткоїнів, сумарно купують 140 000 монет на місяць, що є найвищим показником із січня 2021 року. "Ринок переходить у режим управління ходлерами", — йдеться у звіті Glassnode.

За словами фахівців із Glassnode, після найгіршого за 11 років місяця для BTC, яким став червень 2022 року, спад курсу дещо сповільнився, і багато в чому завдяки активності холдерів, про яку йшлося вище.

Читать на focus.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA