Украина Литва Twitter Facebook EOS Украина Литва

Литва придбала для України 6 сучасних безпілотників EOS C VTOL "Магила"

Сейчас читают: 957
vchaspik.ua

Литва закупила для України шість сучасних безпілотників EOS C VTOL. Збройні сили України незабаром отримають чотири з них, решта надійдуть за два місяці.

Влада Литви закупила для України нові сучасні безпілотники. Про це в Twitter повідомив телеведучий та громадський діяч Андрій Тапінас, передає Час Пік. "Ми щойно купили ще чотири сучасні розвідувальні безпілотники естонського виробництва EOS C VTOL, які ми назвали Magyla, за додаткові 660 тисяч євро.

Загальна вартість - 990 тисяч євро", - написав Тапінас. За його словами, чотири безпілотники передадуть ЗСУ найближчим часом, а ще два - за два місяці.

У місцевій міфології Магіла – богині смерті. Депутат від партії "Слуга народу" Юрій Мисягін зазначив, що за допомогою нових дронів бійці української армії відправлятимуть окупантів до могили. "Литва придбала для України шість сучасних безпілотників EOS C VTOL і назвала їх "Магила" – на честь давньої литовської богині смерті.

Читать на vchaspik.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA