Украина Сша криптовалюта курс Bitcoin Ethereum SEC Reuters BlackRock Украина Сша

Курс Bitcoin подолав позначку у $65 тисяч

Сейчас читают: 606
real-vin.com

Триває бум на криптовалюти. Курс найпопулярнішої з таких встановив новий рекорд з грудня 2021 року. Як свідчать дані торгів 4 березня, ціна на Bitcoin перевищила $65 тисяч.

Так, на початку азіатського дня Bitcoin подорожчав майже на 6% і досяг рівня у 65 316 доларів. При цьому історичний рекорд криптовалюти становить 68 999,99 доларів, встановлений у листопаді 2021 року.

Як повідомляє Reuters, з початку 2024 року курс Bitcoin піднявся на 50%, і більша частина зростання припадає на останні кілька тижнів, коли різко зріс обсяг торгів біткойн-фондами, зареєстрованими в США. «Потоки не висихають, оскільки інвестори почуваються більш впевненими, що ціна, схоже, буде вищою», – сказав керівник відділу досліджень криптоаналітики 10x Research у Сінгапурі Маркус Тілен.

Інша популярна криптовалюта – Ethereum – теж піднялася на спекуляціях про те, що незабаром у неї також можуть з’явитися біржові кошти, що стимулюватимуть приплив.

Читать на real-vin.com
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA