Сша Україна Bitcoin криптовалюты Binance NFT Сша Україна

Binance запустить в Україні платіжну картку з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу

Сейчас читают: 394
itc.ua

Найбільша біржа криптовалют у світі Binance (90 млн користувачів, добовий обсяг торгів $14,8 млрд) готується до запуску в Україні нового фінансового продукту — платіжної картки з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу.

Про це розповів генеральний менеджер Binance на українському ринку Кирило Хом’яков в інтерв’ю Forbes. Як розповів Кирило Хом’яков, Binance націлена зайняти панівну частку ринку в Україні.

Водночас у Binance не розкривають, яка саме частина обсягу торгів припадає на український ринок.  «‎Зараз ми працюємо над запуском в Україні платіжної картки Binance з балансом у криптовалютах та автоматичною конвертацією під час платежу.

Карта буде реалізована у колаборації з нашими локальними партнерами» Кирило Хом’яков, генеральний менеджер Binance в Україні Проте поки що жодних подробиць щодо картки в криптовалюті і навіть приблизних термінів її запуску немає.

Читать на itc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA