Bitcoin Блокчейн люди CEO криптобиржи золото роды

Володимир Носов розповів, чому для молоді Bitcoin – це нове золото і чи коштуватиме в майбутньому "биток" 100 тисяч доларів

Сейчас читают: 363
focus.ua

Носов, засновник та CEO однієї з найбільших криптовалютних бірж Європи, пояснив, чому настав час зміни фінансової системи та поділився подробицями запуску WhiteBIT власного блокчейну WB Network.

Людство підходить до етапу зміни фінансової системи і, відповідно, зміни золотого стандарту. Ним будуть цифрові активи. Більше того, для молодого покоління Bitcoin вже є новим золотом – привабливим, надійним і ціннісним інвестиційним інструментом.

Значення, роль і вплив цифрових активів на буденне життя людства з часом лише зростатиме. Про це в інтерв'ю YouTube-каналу "Про бізнес і інвестиції" розповів засновник та CEO однієї з найбільших криптовалютних бірж Європи родом з України WhiteBIT Володимир Носов. "Світ прискорився.

Все навколо змінюється. Фінансова система найбільш бюрократизована, на ній багато чого завʼязано, і змінити її найскладніше.

Читать на focus.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA