Украина криптовалюта прогноз Ethereum ETH Блокчейн стартап деньги Украина

Оновлений Ethereum прогноз до 2030 року

Сейчас читают: 934
korrespondent.net

Ethereum — перший і найдорожчий альткоїн, який викликає багато інтересу та ажіотажу серед криптоспільноти. Для Ефіріуму характерні високий рівень безпеки та анонімності, широке застосування в реальному секторі та прийняття багатьма організаціями в якості платіжного методу.

Усі ці якості позитивно впливають на цінову динаміку Ефіріуму стабільно довгий час. Фінансові аналітики Traders Union опублікували Ethereum прогноз, в якому розповіли, як може повести себе ціна ETH у період з 2023-го по 2030 рік.

Що таке Ethereum? Ethereum - це децентралізована платформа для створення додатків на базі блокчейну (DApps)  і криптовалюта, яка використовується для оплати транзакцій в мережі Ethereum.

ETH був створений у 2015 році Віталіком Бутеріним з метою розширення можливостей блокчейну. Стартап дозволяє розробникам створювати і запускати DApps,  які можуть взаємодіяти зі смарт-контрактами.

Читать на korrespondent.net
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA