криптовалюта курс Блокчейн CEO криптобиржи

Мінцифри у партнерстві з WhiteBIT запускають безоплатний курс з криптограмотності

Сейчас читают: 647
altcoin.info

​Мінцифра у партнерстві з WhiteBIT розробили безоплатний курс із криптограмотності, що дозволить українцям опанувати блокчейн.

Українці завжди прагнули йти в ногу з часом! Тому запуск ринку віртуальних активів одна з основних стратегій Мінцифри. Але її реалізація неможлива без достатнього рівня криптограмотності.

Отже, WhiteBIT із Міністерством цифрової трансформації України розробили безоплатний курс із криптограмотності, що дозволить всім охочим навчитися користуватися віртуальними активами.

Навчання стартує вже в лютому 2023 року. Всі учасники, що зареєструються зараз, матимуть можливість першим отримати понад 100 годин актуальної теоретичної та практичної інформації на теми: Історія грошей та розвитку технології, блокчейн та першу в історії криптовалюту — біткоїн; Майнінг та алгоритми консенсусу Proof-of-Work й Proof-of-Stake;Ethereum та смартконтракти; Холодні та гарячі криптогаманці; Обмін криптоактивів; централізовані (CEX) та децентралізовані біржі (DEX);Можливості та ризики торгівлі на ринку цифрових активів;Основи кібергігієни;Децентралізовані протоколи: як-от IPFS та Filecoin тощо.

Читать на altcoin.info
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA