Финансы Банки

Менеджер monobank помилково знизив курс валют — за 25 хвилин клієнти купили доларів на 4,5 млн гривень. Це коштувало необанку близько 150 тис. гривень

Сейчас читают: 636
itc.ua

Про курйозну ситуацію з менеджером, який переплутав курси валют, розповів співзасновник monobank Олег Гороховський. Коли зранку 27 січня о 9:41 співзасновник monobank відкрив нову тестову збірку застосунку, яку йому надіслали розробники, та перейшов на вкладку «Ще», його чекав сюрприз, від якого у нього «заворушилося волосся на спині».

Менеджер, який відповідає за валютні курси, помилково поставив курс на продаж нижче ринкового — різниця становила 1 гривню. Помилко знижений курс зберігався приблизно 25 хвилин.

За цей час клієнти monobank купили доларів на загальну суму 4,5 млн гривень, а збитки необанку склали близько 150 тис. гривень.

Олег Гороховський запевнив, що, оскільки це була помилка співробітника, то клієнтам, яким пощастило купити долари за вигідним курсом, доплачувати не доведеться.

Читать на itc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA