Сша Україна валюта общество курс банк курс долара Сша Україна

Курс євро до долара піднявся вище за паритет: що стало причиною

Сейчас читают: 140
rbc.ua

Курс євро в середу, 26 жовтня, піднявся вище за паритет щодо долара вперше за місяць. Погані економічні дані США посилили чутки про те, що Федеральна резервна система уповільнить підвищення процентних ставок, що призведе до падіння долара.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters. Єдина європейська валюта зросла на 0,66% до 1,0042 долара, найвищого рівня з 20 вересня.

Фунт стерлінгів зріс на 1,05% до 1,1592 долара вперше з 14 вересня. Долар також упав до японської єни на 0,6% до 146,9. "Це продовження розпродажу долара, який ми спостерігаємо з кінця минулого тижня.

Ринки очікують на потенційне уповільнення темпів підвищення ФРС", - сказав Лі Хардман, валютний аналітик MUFG. За його словами, навряд чи це відбудеться на наступному засіданні у листопаді, "але, безумовно, до грудня існує більш висока ймовірність того, що вони зможуть знизити темпи до 50 базисних пунктів, а не до 75 базисних пунктів, які ми бачили нещодавно".

Читать на rbc.ua
Сайт cryptos.tv - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

Трендовые новости

DMCA